Контакти

София, Студентски град, ул."Атанас Манчев" №6

резервации: +359895888888 след 16:00 часа

  В София се намира най-големият от клубовете на веригата Plazza. Там ще споделите емоциите на вечерта заедно с приятели, любими питиета и най-важното за вашият музикален слух - качествен звук. Plazza в София се намира в сърцето на Студентски град, в непосредствено близост до известна верига хипермаркети. На не повече от 10 мин. с автомобил от центъра на столицата. До Plazza в София можем да се стигнем използвайки и автобусните линии 94 и 280 на градския транспорт.

 
Варна, ул."Студентска" №1

резервации: +359878661661 след 16:00ч

  Наследник на студентските клубове Epsilon, La Vida и Планета Пайнер - Plazza продължава традициите в нощния живот на Варна с най-предпочитаното етно-звучене на българския поп-фолк и балканска музика. Plazza във Варна се намира в непосредствено близост до Технически университет, На не повече от 10 мин. с автомобил от центъра на града. До Plazza във Варна можем да се стигнем използвайки и автобусните линии 7, 13, 209 и 148 на градския транспорт.
 
гр. Бургас, Приморски Парк

резервации: +359888900100 след 16:00 часа

  В центъра на Морската градина на Бургас е разположен най-колоритният нощен клуб от веригата Plazza. През лятото ще споделите емоциите на вечерта под открито небе. През зимата се радваме на най-шумните партита, предпочетени не само от гражданите на Бургас, а и от многобройните чуждестранни гости на града. Два пъти в седмицата в Plazza Бургас с изпълнения на живо гостуват най-добрите попфолк изпълнители в България. Както и в другите два клуба от веригата, и тук не рядко се случва партитата да завършат през светлата част на денонощието. Plazza Бургас се намира на 5 мин. от центъра на града придвижвайки се с автомобил.

 

гр.Силистра , пл. „Свобода”

почивни дни: неделя и понеделник

резервации: +359885892987 след 16:00 часа.

  В Силистра се намира най-новия от клубовете от веригата Plazza. Разположен в помещение на бивше кино под сградата на Градската библиотека, непосредствено до самият централен площад, четвъртият от клубовете ползва всички комуникационни облаги. Това е най-голямата дискотека в града с капацитет 350 седящи места.